In Memoriam

 

We zullen ze nooit vergeten en koesteren ze voor altijd in ons hart...


Dirk Carette (1964-2005)

Straks ga ik met pijn in het hart naar de herdenkingsmis. De herinneringen aan onze talrijke duurloopjes en wedstrijden die we samen liepen zijn bij mij nog levendig. Waarom moesten wij die energieke en sympathieke sportman zo vroeg verliezen? Sodibrug is er nog altijd niet goed van. Maar we proberen iets terug te doen voor dit grote verlies. Op zaterdag 28 juni 2008 gaat in het Blososportcentrum Julien Saelens onze jaarlijkse pistemeeting door. Dit sportevenement krijgt voortaan de naam 'Memorial Dirk Carette'. Een betere herinnering aan Dirk kunnen wij ons niet voorstellen. Naast een begenadigd stratenloper was Dirk een erg gedreven pisteatleet. Verschillende clubrecords staan en stonden op zijn naam.
(Bron: ledenblad, mei-juni 2008; auteur: Rudi Sierens)

   
Erik Denyft (1969-2011)


Steve De Caluwe (1979-2013)
Op 16 april 2013 is onze geliefde Sodi-atleet, Steve De Caluwe, het slachtoffer geworden van een dramatisch arbeidsongeval.

Steve De CaluweGeen woorden zijn er,
die dit verlies kunnen beschrijven.
Je was ieders vriend.
We zullen je missen Steve.


Steve,

Zo jong, zo sportief, nog vol verwachtingen, zo behulpzaam, zo trots Steve, je was altijd welgezind, goedlachs, een blosje op je wangen sierde jou en getuigde van je sportieve inspanningen.
Wat vorige week dinsdag Axelle’s eerste Soditraining moest worden, werd een moment van stilte, ongeloof en verslagenheid. We vernamen wat niemand voor waar hield.
We zien je nog toekomen op je eerste Sodibrugtraining, we kenden je al van op de wedstrijden en via je schoonvader Frank. Al gauw kwamen je mama, papa en Katrien je vergezellen op de trainingen. Een warme familie, zo gehecht aan elkaar. Samen op stap naar de talrijke wedstrijden. Je droomde ervan je oogappels Axelle en Stan mee te laten genieten van het loopplezier binnen Sodibrug. Axelle heeft zelf al een paar keer meegedaan aan de Sodicross, wat was je trots om haar de 300 meter te zien lopen. Begeleid door een fiere papa.
Telkens was je gebrand op een prachtprestatie, je eigen persoonlijke records breken of een nieuw clubrecord. Iedereen binnen jouw warme familie genoot mee van je prestaties.
Weet je nog toen we met enkele Sodibruggers samen op weekend waren om la Descente de la Lesse te lopen? Dat was samen genieten, afzien, vroeg opstaan om een mooie prestatie te leveren. Of de weekends in Echternach, samen onderweg met de Sodibruggers. Al gauw bleken korte wedstrijden niet genoeg meer en wou je het ultieme bereiken en trainen voor een marathon. Ook hierin wou je het beste, om tijden te hebben onder de 3 uur moet je al kunnen lopen. Zelf alleen trainen kon je als de beste, allemaal om dat ene doel te bereiken.
Je was op sportief vlak van alle markten thuis: zwemmen in de Damse vaart, een stevige fietsrit, zelfs een survivalrun schrikte jou niet af, integendeel Maar ook een marathon was niet meer genoeg, er volgde eerst een kwart, later een halve triathlon en 2 jaar terug je eerste volledige triathlon.
Dat je Sodibrug goed gezind was weten we maar al te goed, we waren talrijk aanwezig op je mooiste dag met je geliefde, Katrien. De geboorte van Axelle en Stan, telkens werd Sodibrug erbij betrokken. Men moest maar bellen naar jou en je sprong in je auto om te helpen. Je moedigde ook vele andere Sodibruggers, vrienden aan in hun sportieve prestaties.
Steve , man wat gaan we je missen. Weet dat we er zullen zijn voor Katrien, Axelle, Stan, Marie-Christine en Jean-Pierre.

Bedankt voor alles.

Je Sodibrugvrienden

(hommage van Joeri Devuyst aan Steve)

Eddy Geldof (1944-2018)
Oud-bestuurslid en secretaris van AC Sodibrug, Eddy Geldof, overleed op zaterdag 14 april, op 73-jarige leeftijd.
Eddy GeldofAllicht niet zo gekend bij de jongere Sodileden, maar Eddy was destijds een heel actief en consciëntieus bestuurslid en een geliefd figuur bij menigeen.

Wij koesteren de mooie Sodi-herinneringen aan Eddy in ons hart.

 

 

 

 
criterium_volwassenen_jeugd
Update:
18-05-2018

 

 
Webhosting:
 
cleversoft.be 
 
Decathlon Brugge


Klik hier voor de verdelers


Move Brugge
Facebook Sportdienst Brugge
ING-bank