Lid worden

Lid worden?

Je wil meer bewegen? Je wil nieuwe mensen leren kennen? Gestopt met sporten en je wil er opnieuw tegenaan gaan? Je wil behoren tot een toffe groep? Voel je je geroepen om op een recreatieve of competitieve manier aan atletiek te doen in een gezellige sfeer? Aarzel dan niet om je bij ons aan te sluiten.

Want voor iedereen is lichaamsbeweging in de gezonde buitenlucht een absolute must. Nog niet helemaal overtuigd? Kom dan eens proeven of de sfeer binnen AC Sodibrug je wel aanstaat! Je kan tijdens onze vaste trainingsdagen op dinsdag en donderdag, vrijblijvend drie trainingen volgen binnen een periode van drie weken, te rekenen vanaf de eerste proeftrainingsdatum. Tijdens deze periode is het mogelijk om de juiste groep te vinden waarmee getraind kan worden en kan je ervaren of atletiek inderdaad wel zo leuk is als vaak gezegd wordt.

Om je prestaties te verbeteren en ter voorkoming van onnodige blessures, worden de sporters bij AC Sodibrug begeleid door trainers die door studie en ervaring de deskundigheid hebben verworven die nodig is om het beoefenen van de atletieksport veilig en effectief te begeleiden.

Prijzen en betalingen

Hieronder de tabellen met de lidgelden voor het jaar 2021, waarbij rekening wordt gehouden met de periode waarin men zich inschrijft.

 Vanaf 1 januari 
Niet stadStad
1 persoon75 euro50 euro
2 personen130 euro70 euro
3 personen150 euro90 euro
4 personen170 euro110 euro
5 personen190 euro130 euro
 Vanaf 1 oktober 
Niet stadStad
1 persoon40 euro20 euro
2 personen70 euro40 euro
3 personen110 euro60 euro
4 personen130 euro80 euro
5 personen150 euro90 euro
Per extra lid 10 euro extra
 Vanaf 1 december
1 persoon20 euro + lidgeld volgend seizoen
2 personen20 euro + lidgeld volgend seizoen
3 personen20 euro + lidgeld volgend seizoen
4 personen20 euro + lidgeld volgend seizoen
5 personen20 euro + lidgeld volgend seizoen
Per extra lid 10 euro extra

Opgepast:
Wie wenst deel te nemen aan wedstrijden georganiseerd door de vrije sporters (pistemeetings, veldcrossen, en enkele wegwedstrijden) dient 5 euro extra bij te betalen om ook lid  te worden van de W.VL.V.T.A.V. en dient dit ook te vermelden op de overschrijving! Dit geldt ook voor de eigen pistemeeting en cross.

De proeftrainingen zijn toegestaan met een maximum van drie trainingen binnen een periode van drie weken, te rekenen vanaf de eerste proeftrainingsdatum. Tijdens de proeftrainingen is men niet verzekerd tegen sportongevallen. Pas ten vroegste 1 week na betaling van het lidgeld zal men verzekerd zijn.

In dit bedrag is inbegrepen:
Deelname aan trainingen, nieuwsbrief, verzekering tegen sportongevallen, aansluiting vrije sporters bij opleg van 4 euro per lid, korting bij aankoop sportschoenen Decathlon.

Let's do this

Vul het inschrijvingsformulier hiernaast in en stort het lidgeld op het rekeningnummer van
AC Sodibrug vzw:

363-0077714-57
IBAN: BE09 3630 0777 1457
BIC: BBRU BE BB

Indien je werkt bij Stad Brugge: